Followers SaRah saMsudin

24 May 2011

Bebas daripada Ancaman Freedy.com!

Yeay!!akhirnya Freedy.com dah pergi jauh-jauh daripada blog ni...

Lama juga blog sara kena attack ngan site tu...maksudnya bila buka je blog sarasamsudin nanti dalam beberapa saat kita akan terus ke link Freedy.com...

Risau juga sara dibuatnya...banyak kerja untuk meng'upload pic tergendala disebabkan gangguan tu..jadi hasil kegigihan mencari punca masalah dan seperti biasa dapatkan bantuan pakcik google maka sara terjumpa blog illafira ni..heheh...mekacih ye wak...klo tak mesti kite sedey hari-hari selagi tak dapat bukak blog..sampai mimpi-mimpi....blink*blink**

Rupa-rupanya masalah ni daripada aplikasi blog gempaq ..maka dengan ini sara telah meremove beliau dengan konfidennya!yeas!masalah setel....

p/s : Malam kang kalo sempat nak upload gambor la..banyak yang terperam..-_-