Followers SaRah saMsudin

07 June 2010

Sarah Samsudin in the House =)




Salam sejahtera kpd kakak2 abang2 pakcik2 macik2 dan adek2 sekalian,,setelah sekian lama nk memblogging ni akhirnya kije2 renovation siap gak walaupun tak seberapa..kekeke (ayat nk skema..kuikuikui).

Ape tujuannya nak buat2 blog ni...xde kijo ke...pokpek2 nk inteprem la tuh...lalalalalaaa..okle, bebalik pada cerita, blog SARAH SAMSUDIN ni diwujudkan bagi menyediakan perkhidmatan makeup2, andam2, bagi orang nampak ala ala artis, ranggi2 gituh dan sewaktu dengannya.. So kepada sayang2 disana yang berhajat nak 'MAKEOVER' , bertunang, kawen, or pape event leh la mendapatkan sentuhan Sarah Samsudin untuk menatarias wajah anda yea =) (Promote jap)...

Mendapat tunjuk ajar daripada seorang Makeup Artist iaitu pemilik Butik De Nshima Bridal , iaitu Puan Nazhatul Shima Abd Ghani.. so skg Sarah ni salah seorang daripada De Nshima Team.. kiranya dah jadi anak ikan kak shima..(UrPsss, silap lak, anak didik ye kawan2), tersyasyul lak i ...

Ni ha model den, amacam?... pic credit to kak shima



U olls msti nak tau kan ape sarah buat time kat kursus andaman tu ..Jom kita terjah pada post yang akan datang..

Bobye!!